zaterdag 29 juni 2019 en zondag 30 juni 2019
Header

Race 2018

De baancommissie heeft ook in het voorjaar van 2018 bij elkaar gezeten om een vernieuwde race te ontwerpen. Na een aantal commissie bijeenkomsten is er besloten om de vertrouwde helling toch weer te gaan gebruiken.

De teams, bestaande uit twee personen, gaan van de bekende schans af waarna ze terecht komen in het waterbad. Indien ze uit het waterbad zijn loopt men naar een rodeo Krokodil waarna de tijd gestart wordt. Indien men hier vanaf valt wordt de tijd stil gezet waarna het team twee ballen moet schieten op het grote voetbaldartbord. De ballen moeten op het bord terecht komen om mee te tellen voor de tijd/puntentelling. Het is in dit geval dus van belang om een zo hoog mogelijk getal te schieten. De tijd en de punten worden dan bij elkaar opgeteld en is dan de eindscore. De hoogste score is dan uiteindelijk de winnaar.

Om het op deze manier te doen kunnen ook de minder snelle op de helling toch kans maken om uiteindelijk te winnen.

 

Zoals elk jaar zullen onze ‘’badmeesters’’ klaar staan om te zorgen dat alles in goede banen geleid wordt.

De kosten om mee te doen zijn € 5,- per team. Stichting Zeepkistenrace Elshout draagt zorg voor de bodyboard. Het dragen van een helm  en goed schoeisel is verplicht. Er zijn enkele helmen beschikbaar via de organisatie.

De volgende punten zijn belangrijk voor de race van dit jaar:

– De wedstrijd start om 13.00 uur.
– De teams kunnen zich tussen 12.00 uur en 12.30 uur aanmelden bij de inschrijfbalie en de inschrijfkosten voldoen.
– De volgorde van de race wordt bepaald naar aanleiding van inschrijving. (via de website www.zeepkistenrace-elshout.nl te volgen)
– Prijsuitreiking zal rond 17.45 uur plaats vinden

INSCHRIJVEN KLIK HIER

Leave a Reply