Zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024
Header

Waarom

In 2005 werd tijdens een repetitie van de polderrockformatie Happy Hour besloten om een zeepkistenrace op te gaan zetten. We vonden dat er in Elshout plaats was voor een extra evenement. Een klein evenement waar iedereen uit Elshout met veel plezier aan mee moest kunnen doen.

Al snel liep het allemaal wat anders. Sponsors, vrijwilligers en een grote schaarste deelnemers (uit Nederland en BelgiĆ«) melde zich spontaan aan. Om het benodigde formaat van het evenement in banen te leiden en duidelijkheid naar buiten te geven zijn we in 2006 een stichting geworden. De stichting heeft als doel: het organiseren van het zeepkistenweekend. Nu voor het 18e jaar (2 jaar gemist vanwege corona) gaat het een nog groter evenement worden wat zich richt op de Langstraat, en iedereen daarbuiten die graag een leuk weekend wil hebben. 

Om de drempel om mee te doen wat te verlagen is het inmiddels geen standaard zeepkistenrace meer. Op deze site bij het reglement kan je bekijken wat er nodig is om mee toen!!

Plezier!
Het gehele zeepkistenweekend staat ook voor 2024 in het teken van plezier beleven. Voor ons als bestuur geldt dat wij het meeste plezier beleven als wij zien hoe enthousiast sponsoren, vrijwilligers, bedrijven, bezoekers, gemeente en deelnemers reageren op Zeepkistenrace Elshout. Graag willen wij iedereen dan ook bedanken voor dit enthousiasme. Zolang dit enthousiasme blijft, zullen wij als bestuur het zeepkistenweekend blijven organiseren.

Wij zien iedereen graag tijdens het zeepkistenweekend Elshout

Bestuur zeepkistenrace Elshout

Zeepkistenrace Elshout 2023

Zeepkistenrace Elshout 2022

 

Zeepkistenrace Elshout 2019

https://www.facebook.com/drunen4you/videos/1409673639070246/

Zeepkistenrace Elshout 2017


Zeepkistenrace Elshout 2014


Zeepkistenrace Elshout 2013


Zeepkistenrace Elshout 2012


Zeepkistenrace Elshout 2011


Zeepkistenrace Elshout 2010