zaterdag 29 juni 2019 en zondag 30 juni 2019
Header

Baan 2018!

juni 11th, 2018 | Posted by Berry in Geen categorie

De teams gaan van de bekende schans af waarna ze terecht komen in het waterbad. Indien ze uit het waterbad zijn loopt men naar een rodeo Krokodil waarna de tijd gestart wordt. Indien men hier vanaf valt wordt de tijd stil gezet waarna het team twee ballen moet schieten op het grote voetbaldartbord. De ballen moeten op het bord terecht komen om mee te tellen voor de tijd/puntentelling. Het is in dit geval dus van belang om een zo hoog mogelijk getal te schieten. De tijd en de punten worden dan bij elkaar opgeteld en is dan de eindscore. De hoogste score is dan uiteindelijk de winnaar.

Om het op deze manier te doen kunnen ook de minder snelle op de helling toch kans maken om uiteindelijk te winnen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.