zaterdag 30 juni 2018 en zondag 1 juli 2018
Header

Race 2018

De baancommissie heeft ook in het voorjaar van 2018 bij elkaar gezeten om een vernieuwde race te ontwerpen. Na een aantal commissie bijeenkomsten is er besloten om de vertrouwde helling toch weer te gaan gebruiken.

De helling wordt weer opgebouwd waardoor dit niet veranderd ten opzichte van vorig jaar. Met een bodyboard moeten de deelnemers van de schans af waarna ze terecht komen in een waterbak. De waterbak zal zodanig worden ingericht waardoor het voor de kinderen goed te doen is.

Bij een team, dat bestaat uit twee personen, gaat de eerste met de bodyboard van de schans af, Hij moeten wachten bij de bel waarna de tweede persoon mag vertrekken om uiteindelijk te gaan bellen.

Hierna zal nog een extra spelvorm worden toegevoegd aan het parcours waarna de tijd en score bij elkaar geteld worden. Wat deze spelvorm wordt, houden we nog even geheim.

Zoals elk jaar zullen onze ‘’badmeesters’’ klaar staan om te zorgen dat alles in goede banen geleid wordt.

De kosten om mee te doen zijn € 5,- per team. Stichting Zeepkistenrace Elshout draagt zorg voor de bodyboard. Het dragen van een helm  en goed schoeisel is verplicht. Er zijn enkele helmen beschikbaar via de organisatie.

De volgende punten zijn belangrijk voor de race van dit jaar:

– De wedstrijd start om 13.00 uur.
– De teams kunnen zich tussen 12.00 uur en 12.30 uur aanmelden bij de inschrijfbalie en de inschrijfkosten voldoen.
– De volgorde van de race wordt bepaald naar aanleiding van inschrijving. (via de website www.zeepkistenrace-elshout.nl te volgen)
– Prijsuitreiking zal rond 17.45 uur plaats vinden

INSCHRIJVEN KLIK HIER

Leave a Reply